Turneringsnytt august 2023

Veldedighetsturneringen Golden Child ble spilt i forrige uke, med hele 60 deltakere. Tusen takk til alle dere som stilte opp og bidro til støtte for Golden Child Charity – som gjør en innsats i kampen mot kreft for barn.

Golfuka for barn og ungdom ble igjen en suksess og den ble avsluttet med Narvesen Tour lørdag 1. juli hvor hele 68 spillere deltok. Takk til dere som var med å gjennomføre denne uken.

Det er spilt flere runder i KM Matchplay – både for single og lag – og vi nærmer oss finalespill. Neste år håper vi å få med oss mange flere spillere i disse 2 turneringene. Finaler spilles i år etter det vanlige klubbmesterskapet.

Vi nærmer oss klubbmesterskapet

Lørdag 19. og søndag 20. august spilles årets klubbmesterskap, vi håper å få med mange spillere denne helgen. Vi skal kåre klubbmestere for Damer, Herrer, Junior og Senior, i fjor var det 80 spillere som kjempet om mesterskapene – vi håper å bli flere enn det når fristen for påmelding går ut 16. august.

Senior NM

Vi er arrangør av LAG NM Senior – 3 divisjon 26. og 27. august, vi stiller også med lag på dame- og herresiden. Vi trenger hjelp til gjennomføringen – ta kontakt med klubben dersom du kan hjelpe til en eller to av dagene. Lasse@grenlandgolf.no eller 900 19 604.

Dame- og Herregolfen spilles som vanlig og finalene går i slutten av september. Det er fremdeles mange runder igjen og mange poeng å spille om, så bli med.

Vi avslutter sesongen som vanlig med 3-køllers turneringen første søndag i oktober.

Vi oppfordrer alle til å følge jevnlig med på Golfbox eller via Golfbox appen. Der kan dere se når turneringer er planlagt, melde dere på og følge med på resultater. Husk at alle turneringer har påmeldingsfrister litt i forkant av selve turneringsdagen.

Har du spørsmål så bare ta kontakt med oss på:

Turnering@grenlandgolf.no

Post@grenlandgolf.no

Hilsen Turneringskomiteen