Gratis kurs- Vegen til Golf

11 til 14. april, 2 til 5.mai arrangerer Grenland og Omegn Golfklubb, i samarbeid med pro Ola Axelson, gratis golfkurs. Kurset kvalifiserer til medlemskap i GOGK og til å spille på alle golfbaner i Europa. Kurset går over 4 kvelder fra kl. 16.30 til 21.00.

Kurset består av noe teori/ regler/ etikette – mye instruksjon og en god del øvelser/ spill på banen. Deltagerne får låne golfkøller og det er gratis bruk av golfballer. Dersom deltageren etter endt kurs ikke ønsker å melde seg inn i klubben avsluttes forholdet uten kostnader for kursdeltageren. Dersom deltageren ikke ønsker å bli medlem, men ønsker kursbeviset, koster det kr. 1500,- Kurset foregår på Telemark golfpark, Jønnevald, på treningsfelter, på banen og i klubbhuset.

Dersom du «tenner» på golf og ønsker å fortsette å spille er det mange kategorier medlemskap å velge i.
Billigste er 1030,- kroner. da må spilleren betale for hvert spill på banen. Juniorer og studenter/ militær er halv pris både for medlemskap og spill.

Imidlertid må de fleste bruke noe tid for å mestre spillet slik at det blir underholdende og morsomt å spille.Derfor har klubben laget et introduksjonstilbud som går over to år. Tilbudet omfatter Køller, bag, medlemskap og fritt spill i ett eller to år. Første år 4300.- kroner inkludert køller og bag ( uten køller og bag kr. 3100,-) og 5800,- kroner for 2017, tilsammen 8900,. kroner for 2016 og 2017 Full pris for disse to årene eks. køllesett og bag ville vært 14450.-

Benytt anledningen til å bli kjent med en spennende, sosial og trivelig idrett som også gir mosjon og folkehelse.

Det er også lagt opp til kurs 30 mai til 2 juni og 27 juni til 30 juni. Avhengig av kapasitet vil vi også vurdere prisen på disse kursene.

Meld deg på til post@Golfbutikken.no, Husk du må skrive fullt navn, telefonnummer, adresse og epost til alle som du melder på

veien-til-golf-ungdommer