Ny PGA Pro hos Golfbutikken

Vi ønsker Marius Bye Karlsen velkommen til klubben!

Det er med stor glede vi kan presentere en ny PGA pro i staben hos Ola Axelsson & Mikael Löfström. 

Hvem er Marius? 

Mitt navn er Marius Bye Karlsen er 25 år gammel og kommer opprinnelig fra Orkanger i Trøndelag men bor i Elverum fortiden, der studere jeg bachelor i PGA eller trenerrollen som det også heter med spesialisering i golf.

Jeg har konkurrert på Norges høyeste nivå i flere år, med bl.a en topp 20 plassering sammenlagt som beste plassering. Deltatt på NM match og NM vanlig. 

Har et par turneringer på Nordic League og Ecco Tour som er en dansk proffserie før jeg sluttet med aktivt turneringsspill og startet utdanne meg som trener. 

Jeg har også jobbet med tilpassing av køller for PING i to år, så hvis det er spørsmål om køller kan jeg gi et godt svar der også.

Som trener har jeg også jobbet på Elverum Golfklubb og Hvam Golfklubb. 

Min filosofi som trener er godt forklart i ordtaket: Det er flere veier til Rom, å med det tenker jeg at det er flere måter å fikse en golf sving, jeg ønsker og bygge rundt det utgangspunktet du allerede har!

Nå har jeg fått denne fantastiske muligheten til og jobbe sammen med Ola og Mikael på Grenland og Omegn Golfklubb, jeg gleder meg stort til sesongen, det skal bli veldig gøy å bli kjent med alle medlemmer.

Vi sees!

Mvh 

Marius Bye Karlsen