Medlemstur 20.-27. februar 2024

Medlemstur 20.-27. februar

Bli med på golfreise til Valle del Este Golf Resort i Spania. Reisen er åpen for medlemmer av Arendal, Grenland & Kragerø. Reiseleder er Per Martin Eriksrød Olsen.

Vi har direktefly fra Torp, Sandefjord med Norwegian. En flyreise på 3 timer og 35 minutter så er vi i Alicante. Transfer med buss i cirka 2 timer så kommer vi til vakre Valle del Este Golf Resort.

Valle del Este Golf Resort ligger nord for Almeria i Syd-Spania. Her venter deg en lekker golfresort med 18-hullsbane, flotte treningsområder, nyrenovert spaområde & en lekker restaurant . Det er også en egen beach club som tilhører resorten ca 5 km fra hotellet.

18 hulls golfbanen på Valle Del Este Golf Resort er designet av José Canales i 2003, i et område med ørkenkarakter, hvilket skaper en spennende kontrast til regionens mange andre golfbaner. Grønne fairways står i stor kontrast til de gylne og klipperike omgivelsene, og gjør at du virkelig føler deg langt hjemmefra.

Det moderne hotellet på Valle Del Este Golf Resort byr på rom i to fløyer, hvor det fra begge er utsikt til golfbanen og enten soloppgang eller solnedgang. Rommene er store, innredet i lyse farger og har alle en hyggelig balkong, hvor du kan slappe av etter dagens golfrunde. Alle rom inneholder dessuten aircondition, så du alltid har perfekt temperatur på rommet.

I Valle Del Este Golf Resorts buffetrestaurant kan du nyte en lekker buffet både til frokost og kvelds. Nyt lekre retter fra både lokalområdet og det internasjonale kjøkken, hvilket garanterer at du alltid finner noe som faller i smak. På restaurantens fantastiske terrasse kan du nyte maten under åpen himmel takket være Almerías milde klima året rundt.

Bestill her

Valle del Este- 2024

Start sesongen i Spania! Bestill nå!