Black Friday 25. november

Velkommen til Black Friday på Jønnevald!

Proshop holder åpent 9-14 fredag 25. november. Ring for bestilling av varer.

Gratis kaffe  – Velkommen!

Medlemstur 19-26. februar 2023

Medlemstur til Portugal!

Medlemstur for Grenland og Omegn Golfklubb 19.-26. februar 2023

Bli med på medlemsreise til Portugals hovedstad, Lisboa! Dolce Campo Real ligger vakkert i naturen ca. 30 min fra Lisboa. Her trives alle, de som ønsker god golf, avslappet atmosfære kombinert med god mat gjør at alle kan nyte livet her!

Resorten er omgitt av gamle vinmarker. Her finner du en fantastisk 18 hulls golfbane designet av Donald Steel, luksuriøse overnattingsmuligheter, flere lekre restauranter og et innbydende spaområde.

Går din golfreise til Portugal, og du ønsker en golfresort som har alt du trenger for å få en uforglemmelig golfreise, så er Campo Real et meget godt alternativ!

6 runder på den koselige parkbanen er inkludert. I dette fantastiske landskap kan du kose deg og få nye utfordringer på samtlige 18 hull.

Denne golfreisen passer for alle kategorier golfere! Det blir en hyggelig uke med nye og gamle medlemmer. En god start på sesongen, rett før sesongen starter hjemme på Jønnevald.

Her kan du lese mer om reisen!

Treningsområdene og korthullsbanen er midlertidig stengt

Nedbørsmengdene den siste tiden har ført til at vi stenger alle treningsområdene og korthullsbanen inntil videre. Det gjelder drivingrange, puttinggreen, chippe- og pitcheområdene, i tillegg til korthullsbanen.

Det vil være stengt inntil videre i påvente av at det eventuelt tørker opp.

Banen er stengt for sesongen

Banen er nå stengt for sesongen. Det er meldt store nedbørsmengder de kommende dagene og vi har fått soppangrep på flere greener. Soppsporene sprer seg raskt ved vann og bevegelse på greenene og for å begrense angrepet velger vi å stenge banen for i år. Det vil også gi oss et bedre utgangspunkt for neste sesong.

Vi takker for en fantastisk golfsesong og ser fram til 23-sesongen.

Tre gode vinnere

Øyvind Moen, Siri Christine Lundsholt og Jarle Oterholt er alle gode sammenlagtvinnere av årets  herre- og damegolf.

F. v. Øyvind Moen, Siri Christine Lundsholt og Jarle Oterholt.

Finalen i herre- og damegolfen ble spilt lørdag 24. september og etter en lang sesong ble sammenlagtvinnerne kåret og hedret.

Øyvind Moen vant A-klassen foran Jørn Inge Næss og Stig K. Johannessen.

Siri Christine Lundsholt gikk til topps i dameklassen og på de neste plassene fulgte Tove Mikkelsen og Turid Kleveland Evensen.

For Jarle Oterholt ble det dobbeltseier i B-klassen. Han gikk til topp i finalen lørdag og ble samtidig sammelagtvinner foran Helge Bergan og Rune Godal.

Finalerunden ble vunnet av Tommy S. Larsen (A-klassen), Hannah Borvik Hansen og Jarle Oterholt.