Ledig stilling i Proshop

Ledig stilling i Proshopen

Vi søker etter personer som kan hjelpe oss i Proshop sesongen 2021. Ekstra hjelp og/eller fast stilling i 50/100% er mulig.

Pro/trener hjelp til Ola og Mikael er det også behov for.

Det er gjort noen endringer i Proshop og det legges opp til et større utvalg for salg av kioskvarer, pizza/pølser etc.

Vi søker deg med god serviceinnstilling og evne til å være klubbens ambassadør.

Send oss din CV med en kort beskrivelse av hva som kan være interessant.

Kontakt: Rolf Erling Andersen tlf 915 67 333, post@grenlandgolf.no – Ola Axelsson tlf 93457051 ola@golfbutikken.no – Mikael Löfström tlf 48186581 mikael@golfbutikken.no

Banen stengt- ny sesong i sikte.

Banen stengt.

Selv om vi fortsatt har en grønn og fin bane er det frost i greenene. Banen er stengt og greenene er gjerdet inn.

Nå håper vi bare på en god vinter, og at vi unngår isbrann. Sesongen 2020 starte med koronapandemien og avsluttet uten at den var ferdig. Vi har hatt over  18000 spill på banen i år og nær 3000 gjeste/ greenfeespillere.

Forberedelser til ny sesong

1. Kontingenter.

Vi nærmer oss årsskifte og med det følger mye arbeid med endring og oppgradering av medlemskap. Faktura sendes ut tidlig i februar med 10 dagers betalingsfrist.

2. Proshop- kiosk-

Det er gjort endringer i pro-shop og det legges opp til et større utvalg for salg av kioskvarer/ pølser, pizza, toast, mv.

Åpningstiden skal være fra 8.30 til 18.00 hverdager og til 17.00 i helger. Dersom det er noen medlemmer eller andre som kunne tenke seg en jobb- stor eller liten i pro-shop så er mulighetene tilstede. Klubben skal være med å ansette personale med god serviceinnstilling og evne til å være klubbens ambassadører. Send en kort beskrivelse av hva som kan være interessant. Vi har interesserte som allerede har meldt seg. Men det skal jo dekkes opp for 9 timer hver dag fra 1 april til 1. oktober.

3. Uteområde rundt klubbhus.

Vi forbereder utvidelse av terrassen mot vest og  legger opp til dugnadsarbeid i løpet av vinteren / våren. Ny “start-bu ” skal også forberedes og bygges.

 

 

Banen er stengt for Vinteren.

Vi har nå gjerdet inn greenene og banen er stengt for vinteren.  Selv om temperaturen nå fremover kan være på plussida vil det være frost i greenene. Men det er fint og grønt her oppe og noen slag med egne baller på driving range kan holde kroppen i gang.

Juleåpent i Proshopen

Juleåpent i Proshopen

Torsdag 3. des kl. 14.00 – 19.00
Torsdag 10. des kl. 14.00 – 18.00
Torsdag 17. des kl. 14.00 – 18.00

Send din ønskeliste til oss, så har vi gavene ferdig pakket inn når du kommer. Velkommen til en trygg og sikker julehandel!

Send gjerne mail eller kontakt oss -Tlf 35590300

Julegavetips!

Puttematte Golfers 599,- ( 2 stk igjen )

Puttematte Pure2Improve 3 m 1199,- ( 4 stk igjen )

Signert bok av Tutta 449,-

Supersoft 15-pakk baller 249,-

Garmin S10 klokke 1699,- ( 4 stk igjen )

Garmin S62 klokke 6349,- ( 2 stk igjen )

Periodevis stengt bane på grunn av frost.

Banen vil nå i utgangpunktet være stengt på grunn av frost. Dersom banen blir frostfri i løpet av dagen kan det spilles, men her må alle påse at det ikke er frost på greenene. Følg med på webkamera på vår hjemmeside. Du finner webkameraene under fanen banen.

Beklageligvis fikk mange ikke spille i dag 22 november. Vi hadde håpet at værmeldingen som ikke viste kuldegrader natt til 22 november var korrekt. Mange som kom på banen benyttet anledningen til å spille på korthullsbanen og på driving med egne baller.