VTG sesongen 2023 (Nybegynnerkurs)

Prøv golf!

Nå er første del av kursprogram 2023 klart for Veien Til Golf (Nybegynnerkurs).

Den beste måten å lære seg å spille golf, er å gå et VTG kurs (nybegynnerkurs). Under kurset lærer du deg det grunnleggende i golfteknikk, regler, golfvett og annet som du bør vite innen du kommer ut på banen.

Les mer om VTG kurs og priser her!

Bryt-serien for 2023 er klar

Vi fortsetter suksessen med bryt-serien fra i fjor, og allerede nå kan du melde deg på.

Bryt-serien består av tre moduler, bryt 100, bryt 90 og bryt 80. Har du ambisjoner om å ta golfspillet et skritt videre, er dette en meget god start.

Bryt 100 er et treningstilbud til deg med hcp 25-36. Du havner da en i gruppe med samme hovedmål – å spille under 100 slag. Bryt 100 har treninger på onsdag kl.18.15-19.15. Oppstart er 26. april.

Påmelding bryt 100: 

Bryt 90 passer for deg som har hcp 15-25 og hovedmålet er å spille under 90 slag. Denne gruppen trener torsdag kl.16.30-17.30. Først treningsdag er 27. april.

Påmelding bryt 90:

Bryt 80 er tilpasset deg med hcp 6-15 og som har ambisjoner om å spille under 80 slag. Torsdager kl.19.00-20.00 er treningstidspunktet  for denne gruppen og første treningsdag er 27. april.

Påmelding bryt 80:

For alle gruppene er det seks treninger på våren og fire på høsten.

Prisen 1500 kroner per person. Det inkluderer 10 treninger på en time hver gang, personlig oppfølging og rangeballer. Betaling i Proshop.

Henrik Haga Rothli – Ny PGA Pro

Henrik Haga Rothli – Ny PGA Pro på Grenland og Omegn Golfklubb
Henrik Haga Rothli er 24 år gammel fra Kabelvåg i Lofoten.
De siste fem årene har han jobbet som pro på Lofoten Links med forskjellige oppgaver.
Lofoten er en ganske liten golfklubb, så nå gleder Henrik seg til å prøve seg i en større klubb sør på.
Han er en utadvendt person som er glad i sport, lidenskaplig intresse for golf, man kan godt si at han er litt av en golfnerd.
Henrik gjennomførte PGA-utdanningen på Elverum, den kombinerer en fullverdig bachelorgrad med PGA-utdanning som golfforbundet står for.
“Jeg er veldig glad for å at jeg fått muligheten på Grenland og Omegn Golfklubb og jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgavene når sesongen starter. 
Jeg har stor tro på at dette skal bli bra og jeg gleder meg til å bli kjent med alle sammen! “
Vi ønsker Henrik varmt velkommen til Grenland og Omegn Golfklubb!
Til sesongen 2023 har Golfbutikken følgende proer: Eirik Jørstad, Henrik Haga Rothli, Mikael Löfström og Ola Axelsson.

Medlemstur 19-26. februar 2023

Medlemstur til Portugal!

Medlemstur for Grenland og Omegn Golfklubb 19.-26. februar 2023

Bli med på medlemsreise til Portugals hovedstad, Lisboa! Dolce Campo Real ligger vakkert i naturen ca. 30 min fra Lisboa. Her trives alle, de som ønsker god golf, avslappet atmosfære kombinert med god mat gjør at alle kan nyte livet her!

Resorten er omgitt av gamle vinmarker. Her finner du en fantastisk 18 hulls golfbane designet av Donald Steel, luksuriøse overnattingsmuligheter, flere lekre restauranter og et innbydende spaområde.

Går din golfreise til Portugal, og du ønsker en golfresort som har alt du trenger for å få en uforglemmelig golfreise, så er Campo Real et meget godt alternativ!

6 runder på den koselige parkbanen er inkludert. I dette fantastiske landskap kan du kose deg og få nye utfordringer på samtlige 18 hull.

Denne golfreisen passer for alle kategorier golfere! Det blir en hyggelig uke med nye og gamle medlemmer. En god start på sesongen, rett før sesongen starter hjemme på Jønnevald.

Her kan du lese mer om reisen!