Grenlandsbingo Tour Runde 3

Turneringen er flyttet til Søndag 18.8. Gjenåpnet påmelding i Golfbox.

Grenlandsbingo Tour 2019 er en turnerings-serie over 4 runder med spilleform som passer for alle. Vi spiller stableford og alle spiller i samme klasse. I denne turneringen går det aller meste av innskuddet til premier og Grenlandsbingo legger til gode premier for sammenlagt seier. Jo flere som deltar desto større blir premiene. Blir du med i alle 4 turneringene kan du stryke den dårligste runden.

Runde 3 spilles lørdag 17. august og vi ønsker oss mange deltagere, turneringen passer for alle og du er kan melde deg på her: PÅMELDING


Runde 1 ble spilt lørdag 1. juni og vi fikk en overlegen vinner i Jarle Halvorsen, gratulerer til Jarle som stakk av med 1. premien. Resultatet finner du her: RESULTAT

Runde 2 ble spilt lørdag 22. juni og vi gratulerer Hasse Høyer med seier. RESULTAT


Sammenlagtresultatet finner du her: SAMMENLAGT

Elektroteam ParCup runde 4

Elektroteam AS er sponsor av ParCup som spilles over 5 runder med ulike spilleform i hver runde. Turneringen passer for alle og hvert lag består av 2 spillere. Det premieres i hver runde, samt sammenlagt etter 5 runder. Dersom et par spiller alle 5 rundene så teller kun de 4 beste resultatene sammenlagt.


Runde 4 spilles torsdag 15. august, meld dere på: PÅMELDING


Etter 3 runder er det veldig jevnt SAMMENLAGT, med 2 runder igjen, ulike vinnere i hver runde så er det fremdeles veldig spennende.


Runde 1 ble vunnet av Alexander Geale og Ken Thomas Christiansen, runde 2 vunnet av Espen Andreassen og Tor Elseth og runde 3 av Siri Lundsholt og Stig K. Johannessen.

Juleåpent i proshopen

Onsdag 11. & 18. desember

Velkommen til juleåpent i proshopen på Jønnevald onsdag 11. desember og onsdag 18. desember kl. 10 – 17.

Her finner du julegaver til alle golfere! Store pakker og perfekte gaver til julestrømpen.

Ledig stilling i Proshop

Proshop trenger hjelp

Ola Axelsson & Mikael Löfström trenger hjelp i proshop sesongen 2020.

Det kan være 50% eller 100% stilling, evt. mindre hvis det passer bedre for vedkommende. Start ca. 1. mars – 1. oktober. Ta kontakt her!

Fallskjermhoppere på Golfbanen

I dag 26 oktober har Grenland Fallskjermklubb sesongavslutning med hopp og landing på Golfbanen. Driving Range er stedet, og rangen er stengt fra 13,30 til ca. 15.00. Det vil også lande et helikopter for support til hopperne.