Banestatus 3 juni

Vi har i dag luftet og værtikalskjært green 6. Den har blitt sådd å i den forbindelse må vi vanne denne greenen hyppig i tiden fremover. I dag vil vanning på denne greenen starte kl 17-19-21 å gå i 10 min. Videre utover i uken ser det ut til å komme nok nedbør til å redusere vanningen. Vi vil prøv å informere her når vanningen starter. Vi vil i tiden fremover jobbe en del på greenene med litt ulike tiltak på hver green.

 

Påmelding til Autostrada – Vinn en bil – er åpen

Autostrada har satt spor på norske veier i 25 år med de råeste bilene. For oss handler det om ekte lidenskap. Kjøp bil av fagfolk som vet hva de driver med. Velkommen til oss!

Autostrada er merkeforhandler av Volvo, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat varebil og Jeep.

Vi har et stort utvalg bruktbil med over 250 biler på lager. Uansett merke skaffer vi deg den bilen du vil ha!


Turneringen har maks 72 deltakere, og reserveliste blir automatisk opprettet når det er fullt. Spesielle regler gjelder for HoleInOne premien, disse blir opplyst om før start. Hver deltaker får en baguett og en drikke før start.

Påmelding i Golfbox

Seniorgolf

Seniorgolfen er torsdag på grunn av været.

Juniortrening

Juniortrening mandag 1. Juni – 2 pinsedag
Kl 17.00.-18.00. 6-8 år OPPSTARTSTRENING – lek med kølle og ball
kl 18.00-19.00 9-13 år Tema: putt og range
Kl 19.00-20.00 14-19 år Tema: putt og range

Nye spillere er også velkommen men foreløpig KUN via påmelding på Facebook siden – INGEN DROP IN!
Påmeldingsfrist er 1. Juni før kl 12.00. NB! Maks 20 deltakere pr gruppe. Legg igjen navn og gruppe i kommentarfelt på juniorsiden på Facebook.

På grunn av restriksjoner er vi avhengige av en mer formell påmelding enn tidligere, i første omgang innebærer dette at vi må ha en helt konkret oversikt på hvem som kommer og er på trening.

Turneringsinfo. Første Narvesen Tour ser nå ut til å bli på egen hjemmebane 27.juni med Bamble 28. Juni – påmelding i golfbox
Dette selvfølgelig forusatt i tråd med enhver gjeldene restriksjoner
(Helgen etter golfcampen man-torsdag)

Her finner du juniorsiden på facebook!