TRENINGSTILBUD 2019

Grenland & Omegn Golfklubb ønsker å tilby sine medlemmer, både voksne og barn, en mulighet til å forbedre sitt golfspill gjennom medlems- og juniortreninger.

Treningene er for alle medlemmer i Grenland & Omegn Golfklubb. Det er ingen treningsavgift – deltakerne betaler kun for de rangeballene de selv bruker i løpet av treningen (juniorer får gratis rangeballer).

Treningsperiode 1. april – 31. august.

( NB! Treningene er over for sesongen, for juniorer blir det satt opp noen felles treninger og aktivitet i september. Følg med på facebook siden «Juniorgruppa Grenland & Omegn Golfklubb» for mer info. ) 

—————————————————————————————————————————————————–

MANDAGER

KNØTTETRENING 5 – 7 ÅR

( NB! FORELØPIG IKKE FÅTT BEKREFTET TRENER, FLERE AKTUELLE MÅ MELDE SIN INTERESSE SNAREST SLIK AT VI FÅR ET TRENERTEAM RUNDT DENNE GRUPPEN OGSÅ. MULIGHETER FOR KURS OG OPPFØLGING)

Kl. 17:00 – 18:00

JUNIOR 12 – 19 ÅR

Kl. 17:00 -18:15

JUNIOR REKRUTT 8 – 11 ÅR

Kl. 18:00 – 19:00

KLUBBTRENING 

Kl. 18:15 – 19:15 – For alle klubbens medlemmer, for deg som ønsker ukentlig trening for utvikle deg som golfspiller i et sosialt fellesskap.

IVARETAKELSE / HØYHANDICAPTRENING

Kl. 19:00 – 20:00 – Jenter/kvinner og herrer som akkurat er kommet i gang eller har spilt lite og ønsker litt hjelp gjennom øvelsesbasert og en enkel og moro trening. For deg som ønsker å slå litt rettere og litt lengre.


Tematreninger – Alle grupper, settes opp kontinuerlig

Familietid – Aktivitet og trening for hele familien.