Medlemstilbud

Flere av samarbeidspartnerne til GOGK ønsker å tilby medlemmene i klubben spesialtilbud og her vil vi presentere disse.

Bonusavtale med Riis Bilglass

Riis Bilglass sine avdelinger på Kjørbekk og Herkules gir kr 500.- i bonus til GOGK for hvert ruteskift klubbens medlemmer utfører hos disse avdelingene. Så herved oppforderes alle medlemmer til å benytte Riis Bilglass på Kjørbekk og Herkules når dere trenger ruteskift. Oppgi ved innlevering av bilen at dere er medlem av Grenland og Omegn Golfklubb og at ruteskiftet skal generere bonus.

GOGK sine medlemmer gis også VIP-prioritet. I tillegg støvsuges bilen og alle ruter blir vasket. Vindusspylervæske etterfylles og pusserne sjekkes. Lånebil er tilgjengelig etter avtale, mens Riis Bilglass gjør jobben

Kontakt Riis Bilglass på tlf. 09009 eller Kurt Strand direkte på 926 39 445. Se ellers bilglass.no.

Kjempetilbud fra Byggfirma Magnar Larsen

Byggfirma Magnar Larsen AS  tilbyr GOGK hele 3% av omsetningen som klubbens medlemmer, deres familier og GOGK samarbeidspartnere tilfører Byggfirma Magnar Larsen AS.  Vi oppfordrer derfor alle medlemmer og samarbeidspartnere til å kontakte Magnar Larsen dersom man har et byggeoppdrag, stort eller lite.   For å sikre at dere får konkuranssemessige priser (noen kan være redd for at de må betale 3% mer) så behøver dere ikke oppgi at oppdraget skal tilkyttes avtalen med GOGK før etter at formaliteter rundt pris er avklart.

Magnar Larsen kan kontaktes på tlf. 481 73 801 eller på mail magnal2(a)frisurf.no. Se ellers magnarlarsen.no.

Golfpakke med greenfee i Telemark

Grenland og Omegn Golfklubb har inngått et samarbeid med Thon Hotel Høyers med tilbud om golfpakke med spill og overnatting. Dette er verdt å dele med venner og kjente! Hotellet skriver følgende på sine sider:

«Thon Hotel Høyers tilbyr gode pakkepriser som inkluderer overnatting i Skien, og greenfee på Grenland og Omegn Golfklubb. Tilbudet gjelder så lenge golfbanen er åpen.

Hovedbanen er en naturskjønn park- og skogsbane. Den er utfordrende, variert og morsom og passer for alle nivåer av spillere.

Priser, helger og sommersesongen

  • Kr 1 245,- for 1 person i enkeltrom
  • Kr 1 745,- for 2 personer i dobbeltrom

Priser, ukedager

  • 1 695,- for 1 person i enkeltrom
  • 2 195,- for 2 personer i dobbeltrom

Prisene inkluderer overnatting og frokost på Thon Hotel Høyers, samt greenfee på Grenland og omegn Golfklubb.

Bestilling